Blog? Go/no go?

Blog? Go/no go?

11. november 2021 Af Julieeherskind
Ny i gamet? Eller..?

Min instagram “blog” SUhesten, startede jeg i august 2020, hvor jeg endelig fik råd til at flytte min søde hest til Aalborg, hvor jeg nu både bor og studere. Det har aldrig været planen, at jeg skulle have en blog. Jeg er jo ikke en eller anden fantastisk rytter på det allerhøjeste niveau, rider ikke stævner længere eller kan noget andre ikke kan. Jeg er jo bare… mig. Og er det spændende nok?

Jeg oprettede instagram profilen, da en sød veninde opfordrede mig til det. Hun synes det kunne være spændende med en blog, der når ud til vores målgruppe. Vi kender flere studerende, der har opgivet drømmen om at have hest ved siden af studie og vi manglede på en eller anden måde en inspirerende profil, der stod samme sted i livet med overvejelser, prioriteringer og gode råd til at jonglere med hest og bøger på een og samme tid.

 

Bloggede før

Vi skal faktisk kun 5 år tilbage i tiden, da jeg havde en facebook blog – ligesom alle andre. Her havde jeg over 3000 følgere, der aktivt fulgte med i min hverdag med mine tre heste. Her lagde jeg både op fra træning, hyggestunder på marken, stævner og alt hvad jeg foretog mig med mine heste.  Jeg kunne lide det! Det var fedt at få feedback og respons på sine opslag og jeg blev så glad, hver gang nogen tog sig tid til at skrive en kommentar til mine billeder og videoklip.

 

Så skete det!

Siden er jeg både blevet ældre og har fået mere at se til. Derfor overvejede jeg det også lidt, inden jeg kastede mig ud i at lave en ny “blog”, denne gang på instagram. Det er ingen hemmelighed, at det klart at profiler med aktive stævneryttere eller dygtige ponypiger der hitter allermest. Derfor tænkte jeg også “hvad kan jeg, der er specielt?”, og det spørger jeg mig stadig om.

Men jeg har fået en utrolig god respons allerede. Men med 1.100 følgere, der får lov til at kigge ind i min hverdag som studerende og hesteejer, på godt og ondt, elsker jeg at lægge billeder og klip op af, hvad jeg går og foretager med med min hest, hvilke overvejelser jeg hele tiden har med mig, beslutninger og prioriteringer og tips og tricks.

Jeg er helt vildt beæret over, at allerede så mange har lyst til at følge med i vores hverdag, tage sig tid til at læse mine opslag og give et like på dem.

 

Photocredit Hartwigsen Photography – Fotograf Lea Theodora Hartwigsen